Мерджанов в Безмер: Политиката, предлагана от Георги  Георгиев, е единствената алтернатива 

Окт 23, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 2254

Кирчо Карагьозов: Нека кажем „Не!”на езика на омразата

Висока оценка за работата на Росен Русев дадоха досегашният кмет на община Тунджа и кандидат за четвърти мандат Георги Георгиев, зам.-председателят на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и говорител на партията Атанас Мерджанов и народният представител от групата на левицата от региона  Кирчо Карагьозов. „Политиката, олицетворявана от Георги Георгиев, в община Тунджа и от Росен Русев в село Безмер, е алтернатива на политиката на ГЕРБ”, заяви Мерджанов. Депутатът Кирчо Карагьозов, заяви: „Нека кажем „Не!” на езика на омразата, който ползват нашите опоненти. Хората на село са мъдри и могат да отсеят зърното от плявата и по-добре е да търсим онова, което ни събира, а не – което ни разделя”.

„През изминалия мандат се срещнах с редица трудности в работата си, но помощта, разбирането и включването в решаването на проблеми на селото на неговите жители, ме карат да се чувствам уверен и да застана тук пред вас, за да поискам отново вашето доверие, за да продължим да работим заедно за благото на нашето село”. Това заяви кандидатът на БСП за втори мандат като кмет на Безмер Росен Русев.

 Той подчерта, че през изминалия мандат е било постигнато много: ремонт на сградите на детската градина и селската здравна служба; извършени са били асфалтови кърпежи и чакълиране на улици; ремонт на отводнителен канал; ремонт на покрива на сградата на младежкия дом и на водопроводната инсталация в кметството, монтирана е нова автоспирка, дооборудвана е фитнес залата и e доставено ново оборудване на футболното игрище. Русев допълни, че чрез проект по инициативата „Заедно с Тунджа” са осигурени тенис маса и маса за шах на открито, със съдействието на общината е осигурена самоходна косачка за поддържане на големите зелени площи в Безмер, а чрез общински проект в клуба на пенсионера е доставена модерна аудио-визуална техника.

В предизборната програма на Росен Русев приоритетно са заложени асфалтови кърпежи и чакълиране на уличната мрежа, чакълиране на път в гробищния парк, ремонт на тротоари, възстановяване съблекалните на спортния комплекс, преустройство на сграда с отпаднала необходимост в открита лятна сцена, още по-голяма подкрепа на емблематичния за общината младежки танцов колектив, танцов клуб „Ритъм” и лятна танцова академия.

„Ако отново заслужа вашето доверие, през следващия мандат аз вече ще вървя по отъпкана пътека, защото познавам отговорностите на кмета, зная проблемите на селото и ще отстоявам интересите на Безмер”, заяви в заключение кандидатът за кмет на Безмер Росен Русев.

Висока оценка за работата на Росен Русев дадоха досегашният кмет на община Тунджа и кандидат за четвърти мандат Георги Георгиев, зам.-председателят на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и говорител на партията Атанас Мерджанов и народният представител от групата на левицата от региона  Кирчо Карагьозов.

 Живко Дончев направи предложение за брак на чаровната Силвена Петрова – танцьорка към състава на читалището. Младите хора бяха поздравени от народните представители от парламентарната група „БСП лява България” Атанас Мерджанов и Кирчо Карагьозов, от кандидата за кмет на община „Тунджа” Георги  Георгиев и от присъстващите кандидати за общински съветници. Поздравления за щастлив и сигурен живот в родното село отправи кандидатът за кмет на Безмер Росен Русев.